Одесская область (Изменить регион)
Одесса, Одесская область, добавлено 26 января 2013 в 21:08, номер 107088

Однорідна маса білого кольору з характерним запахом


Склад


В 100 г препарату міститься:- етоній — 300 мг- аскорбілпальмітат — 300 мг- диметилсульфоксид — 500 мг


- декаметоксин — 30 мг- кремова основа до 100гФармакологічні властивостіЕтоній – виявляє бактеріостатичну і бактерицидну дію, активний по відношенню до стрептококів, стафілококів і інших мікроорганізмів, діє антитоксично по відношенню до стафілококового токсину, володіє місцево анестезуючою дією, стимулює загоєння ран.


Аскорбілпальмітат – похідне аскорбінової і пальмітинової кислоти, яке розчиняється в жирах, і відповідно в ліпідних структурах мембрани клітин. Завдяки цьому аскорбілпальмітат володіє вираженим антиоксидантним ефектом безпосередньо в клітинних мембранах, підсилюючи дію вітамінів Е і С. Аскорбілпальмітат підвищує захисні властивості організму за рахунок посилення клітинного імунітету.


Декаметоксин – володіє широким спектром антимікробної дії відносно грампозитивних і грамнегативних мікроорганізмів, бактерій: Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, грибів: Candida albicans, Candida crusei, найпростіших: Protosoa, дерматоміцетів: Trichophyton spp., Microsporum spp. та деяких вірусів.


Диметилсульфоксид – володіє протизапальною, аналгетичною, антисептичною і фібринолітичною дією. Має важливу особливість проникати через біологічні мембрани, шкіру, завдяки чому підсилює проникнення через шкіру лікарських речовин (транспортуюча здатність).


Застосування/Як протимікробний, протизапальний, анестезуючий, імуномодулюючий і прискорюючий регенерацію засіб при захворюваннях шкіри і слизових оболонок, пролежнях, тріщинах дійок і сосків, опіках, ранах, виразках, дерматитах, дерматомікозах. Для лікування маститів, ендометритів, кон’юнктивітів. Для профілактики ендометритів після родів. Для лікування запальних захворювань опорно-рухового апарату, артритів, міозитів, травматичних інфільтратів, запальних набряків, абсцесів.Дозування/Зовнішньо: крем-емульсію 2-3 рази на добу наносять на ураженні ділянки невеликим шаром, захоплюючи здорові тканини на 2-3 см. При артритах, міозитах, абсцесах препарат наносять на ушкодженні ділянки у вигляді аплікацій під пов’язку, яку змінюють 1 раз на добу.


В порожнину матки: для профілактики ендометритів після родів, одноразово, вводять 100-200г препарату підігрітим до температури тіла тварини. Для лікування ендометриту, препарат підігрітим вводять один раз на добу у дозі 100-200г протягом 5 діб.


У вим’я через дійковий канал: препарат вводять при важких формах маститів розігрітим до температури тіла тварини, за допомогою шприца і молочного катетера. Тварину спочатку обережно здоюють, вводять по 50г крем-емульсії на одну долю і масажують вим’я знизу доверху кілька хвилин. Препарат вводять 2-3 рази на добу протягом 5-7 діб.


За нижню повіку: при кон’юнктивітах мікробного походження, підігрітий препарат наносять у кон’юнктивальний мішок у дозі 2-3г і злегка масажують декілька секунд.

информация о продавце
XXXX
Одесса, Одесская область
Журин Игорь Владимирович
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение